Tanfaster werkt snel en langdurig!

'De natuurlijke ingrediënten in Tanfaster stimuleren de aanmaak van pigment waardoor het natuurlijke bruiningsproces wordt gestimuleerd. Met Tanfaster kunt u sneller bruin worden en kleurt uw huid tevens donkerder en egaler bruin.'

Tanfaster stimuleert natuurlijk bruin worden

Tanfaster tabletten bestaan uit de allerbeste natuurlijke ingrediënten, ofwel kruiden en mineralen. Deze ingrediënten zijn met grote zorg geselecteerd en in de best mogelijke samenstelling samengevoegd in tabletten. Tan Faster heeft een unieke en krachtige werking. Uw lichaam wordt voorzien van essentiële stoffen die de natuurlijke bruining stimuleren.

Door een hoge inname van deze essentiële stoffen zult u sneller bruin worden, mooier bruin worden én zal uw bruine kleur langer aanhouden!

Het natuurlijke bruiningsproces

Het natuurlijke bruiningsproces wordt beïnvloed door Melanine. Melanine is een pigmentsoort dat door het lichaam zelf wordt aangemaakt. Melanine zorgt ervoor dat de huid een bruine kleur krijgt.

Melanine wordt in het lichaam gevormd uit het aminozuur tyrosine. Dus ook tyrosine heeft invloed op het bruiningsproces.

Tan Faster bevat onder andere het natuurlijke ingrediënt L-Tyrosine. Doordat er tijdens een Tan Faster kuur een hoge dosering L-Tyrosine het lichaam binnenkomt wordt de aanmaak van extra melanine gestimuleerd waardoor de huid sneller bruin en donkerder bruin zal kleuren.

Daarnaast geeft Tan Faster het lichaam een extra boost koper dat tevens betrokken is bij de vorming van pigment in het lichaam en geven de huid een mooie bronze kleur.

De natuurlijke ingrediënten in Tan Faster stimuleren dus de aanmaak van pigment waardoor de huid sneller bruin en donkerder bruin kan kleuren.

Optimaal resultaat na een Tanfaster kuur

Na een Tanfaster kuur van 1-3 maanden is uw huid aanzienlijk bruiner van kleur en heeft uw huid ook een mooie, diepbruine, bronze kleur die langdurig zal aanhouden. Hoeveel tinten donkerder uw huid exact kan worden is van veel verschillende factoren afhankelijk. Ten eerste van het aantal maanden dat u een kuur volgt. Daarnaast is het effect van Tanfaster ook bij ieder persoon anders. Over het algemeen zal het verschil na een Tanfaster kuur duidelijker zichtbaar zijn bij personen die voorafgaand aan de kuur een lichtere huidskleur hadden.

Echt zonlicht stimuleert tevens de aanmaak van melanine, dus bij personen die gedurende een Tanfaster kuur meer in aanraking zijn met echt zonlicht zal het effect waarschijnlijk ook sterker zijn.

Al na de eerste dag van een kuur zult u effect zien en uw bruine kleur zal weken langer aanhouden!

Ons advies voor een optimaal resultaat: Gebruik een 3 maanden kuur Tanfaster en ga regelmatig naar buiten!

Tanfaster bestellen

Zes tinten bruiner in 30 dagen!

Tanfaster bestellen