De kracht van natuurlijk bruin worden!

'Tanfaster stimuleert het natuurlijke bruiningsproces! Tanfaster bevat uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten welke absoluut geen negatieve bijwerkingen veroorzaken en niet schadelijk zijn voor de gezondheid.'

Tanfaster bestellen

Dé natuurlijke manier om sneller bruin te worden!

Tanfaster is dé natuurlijke manier om sneller bruin te worden! Maar dat is lang niet alles! Naast sneller bruin worden wordt u ook mooier, egaler en donkerder bruin én houdt uw bruine huidskleur langer aan! Dit is allemaal te danken aan de natuurlijke ingrediënten in Tanfaster tabletten! Deze natuurlijke ingrediënten zijn met grote zorgvuldigheid geselecteerd en in de meest optimale samenstelling samengevoegd in tabletten. De natuurlijke ingrediënten in Tanfaster hebben een unieke en krachtige werking en helpen het natuurlijke bruiningsproces te stimuleren.

Dubbel krachtige werking!
Tanfaster heeft een dubbel krachtige werking! Er zijn namelijk 2 hoofdingrediënten toegevoegd die het bruiningsproces positief stimuleren. L-Tyrosine en Koper zijn toegevoegd om de vorming van pigment de stimuleren en daarmee het 'bruin worden' aanzienlijk bevorderen.

L-Tyrosine

L-Tyrosine is het belangrijkste ingrediënt van Tanfaster. Het aminozuur tyrosine speelt een rol bij de aanmaak van het pigment melanine. Onder invloed van tyrosine kunnen zogenaamde melanocyten de aanmaak van melanine stimuleren. Melanine is een pigmentsoort dat betrokken is bij het bruin kleuren van de huid. Des te meer melanine er aanwezig is in het lichaam des te sneller de huid donkerder zal kleuren en des te donkerder te huid kan worden. Door een boost L-Tyrosine aan Tanfaster toe te voegen wordt het niveau tyrosine in het lichaam aanzienlijk hoger en kan er door de melanocyten meer melanine aangemaakt worden en kan de huid dus sneller en donkerder bruin kleuren!

Koper

Koper is een natuurlijk mineraal en heeft een ondersteunend effect op het natuurlijke bruiningsproces, doordat het betrokken is bij de vorming van pigment. Vanzelfsprekend is het beter om een natuurlijk mineraal toe te voegen in plaats van chemische stoffen. Tevens stimuleert u met een koper boost diverse andere (gezondheid)voordelen zoals een goede werking van uw afweersysteem en gezonde botten.

Overige ingrediënten

Para Amino Benzoic acid (PABA), Vitamine B6, Magnesium, Dicalcium Phosphate, Microkristallijne Cellulose, Calciumcarbonaat, Magnesiumstearaat, Silicium Dioxide en Pharmaceutical glaze.

Allergenen: geen

Zes tinten bruiner in 30 dagen!

Tanfaster bestellen